Kristina Priseker

vlasnica tvrtke, je trenerica, coach i stručnjakinja u području razvoja ljudskih potencijala, s bogatom poslovnom pozadinom u različitim industrijama.

Po struci je psiholog. U 13 godina karijere u korporativnom sektoru radila je u VIPnetu, Nestlé Adriaticu i Carlsbergu Croatia, gdje je obnašala funkciju Direktorice ljudskih potencijala i bila članica Management tima tvrtke. Tu je stekla značajno iskustvo u implementaciji organizacijskih promjena i transformacije kulture u organizaciji. Velik fokus stavljen je i na nužno povećanje angažiranosti zaposlenika i u tom području su napravljeni značajni pomaci u izrazito zahtjevnom vremenu i uvjetima poslovanja.

2015. osniva vlastitu tvrtku FLAME Consulting d.o.o. te u travnju 2016. napušta Carlsberg kako bi se u potpunosti posvetila poslu koji ju najviše ispunjava - edukacijama i razvoju ljudi.

Prošla je brojne edukacije iz područja ljudskih potencijala, komunikacijskih vještina, kao i train-the-trainer programe iz područja upravljanja promjenama, razvoja timova i rukovođenja.

Tijekom karijere imala je priliku kreirati i provoditi interne treninge i radionice iz područja osobnog razvoja, razvoja timova i razvoja voditelja.

Certificirani je SDI® trener 1. i 2. razine.

Radila je brojne edukacije kao samostalni trener, te kao vanjski partner tvrtke Janus PIM kod klijenata u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini. Njeni treninzi su vrlo visoko ocijenjeni od strane polaznika, a kao velika snaga se navodi pristup baziran na situacijama iz realnog iskustva i praktičnoj primjeni.

Kroz treninge i individualni rad želi pomoći pojedincima i organizacijama u otkrivanju i ostvarivanju njihovih životnih i poslovnih ciljeva.

Kroz savjetovanje u području ljudskih potencijala pomaže organizacijama uspostaviti sustave i procese koji omogućuju da njeguju svoj najdragocjeniji resurs – LJUDE i na taj način ostvaruju izvrsne rezultate.